VÅRE TJENESTER

FLISLEGGING

Vi gjør alt innen flisarbeid og vi garanterer et godt håndverksmessig utført arbeid av våre medarbeidere som har lang erfaring innen sitt yrke.

REHABILITERING BAD

DY Flis & Bad er eksperter på våtrom. Dette betyr at vi innehar den faglige spisskompetansen som kreves for å bygge et tett og velfungerende våtrom.

MURERTJENESTER

Vi gjør alt innen mur og vi garanterer et godt håndverksmessig utført arbeide av våre dyktige medarbeidere som er eksperter innen sitt fag.

RØRLEGGER

DY Flis & Bad utfører alle typer rørleggeroppdrag til konkurransedyktige priser. Ingen jobb for liten, få for store. Vår kunnskap og erfaring er din trygghet

ELEKTRIKER

Vi utfører alle typer elektrikertjenester til private og bedrifter i Stavanger. Om det gjelder sikringskap, belysning, elbil lader eller generelle elektrotjenester, er vi klare til å kunne hjelpe deg.

MALERARBEID

Vi utfører alt innen utvendig og innvendig malerarbeid for private boliger, borettslag, sameier, eiendomsforvaltere og næringsbygg.

TØMRER

Vi leverer de fleste tjenester innen byggebransjen, da vi har tett samarbeide innen alle faggrupper. Som rehabilitering av bad, leiligheter, hus både utvendig innvendig.

FASADE

DY Flis & Bad har gjennom mange år i bransjen opparbeidet seg en unik spisskompetanse på rehabilitering/restaurering av tak og fasader. Ofte i forbindelser med kompliserte fasaderehabiliteringer.

GRAVETJENESTER

DY Flis & Bad utfører gravetjenester, herunder for eksempel rørbrudd og vannledningsbrudd, drenering av hager og grunn. Vi har nødvendig kunnskap og maskiner til å utføre alle oppdrag